Γνωρίζοντας τον ...Anonymous (14-03-2011)

Γνωρίζοντας τον ...Anonymous

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011, στις 8.30 μ.μ. στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, διοργανώνεται μικρή συναυλία–αφιέρωμα στον ...Anonymous.

Η συναυλία αυτή έρχεται δεύτερη σε μια σειρά αντίστοιχων συναυλιών που θα διοργανώνονται από το Ωδείο σε σχέση με τους καθηγητές και τους μαθητές τους.

Η μικρή συναυλία με τίτλο "Γνωρίζοντας τον ...Anonymous"  έχει σαν στόχο οι νέοι μαθητές να παρουσιάζουν εργασίες γύρο από τα έργα των συνθετών που σπουδάζουν.

Με τον τρόπο αυτό ο μαθητής προσεγγίζει με εκφραστικό τρόπο τα κομμάτια που παίζει, αφού πλέον έρχεται μέσα από την έρευνα που ο ίδιος κάνει, με την καθοδήγηση του καθηγητή του, σε γνωριμία με τον δημιουργό.

Οι: Νίκος Τσέλιος, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Λαμπρόπουλος, Γιώργος Μαΐλλης και Κατερίνα Μπαβέλου, μαθητές κιθάρας της τάξης του καθηγητή Γιώργου Αθανασακόπουλου, θα ερμηνεύσουν και παράλληλα θα παρουσιάσουν εργασίες σχετικά με τα έργα που θα εκτελέσουν.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φεραίου 7 (τηλ. 2610277740) με ελεύθερη είσοδο. 

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates