Συναυλία σπουδαστών Σχολής Κιθάρας (12-02-2014)

Συναυλία σπουδαστών Σχολής Κιθάρας

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014,  8.30μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014, στις 20.30 η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών διοργανώνει, στην Αίθουσα Συναυλιών της και στον κύκλο "ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ", την πρώτη συναυλία σπουδαστών της, για το 2014, από τη σχολή κιθάρας.

Οι καθηγητές Ανδρόνικος Καραμπέρης, Βασίλης Παντελής και Χρήστος Τσαρούχης, εμφανίζουν τους μαθητές τους σε ένα πρόγραμμα αξιώσεων, με τους μικρούς μαθητές σε μελωδικά εύκολα έργα της ηλικίας τους και φτάνοντας σε προχωρημένους μαθητές με έργα των F. Tarrega, Y. Tiersen F. Sor, I. Albeniz.

Οι συναυλίες, που συμβαδίζουν με το φορτωμένο πρόγραμμα γενικών και ειδικών μαθημάτων των παιδιών, τους ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και τους προσφέρουν τη χαρά και την ικανοποίηση του τερματισμού μιας προσπάθειας. Το χειροκρότημα των γονιών τους και των φίλων τους, τα δυναμώνουν και μαθαίνουν πως για φτάσεις στο τέλος της διαδρομής, που όρισες, χρειάζεται να διανύσεις και τα δύσκολα μονοπάτια.

Ολοκληρώνοντας τις εξετάσεις του α΄εξάμηνου και μέσα από τον κύκλο ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ, τους επόμενους μήνες οι σπουδαστές του Ωδείου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάζουν τα έργα που έχουν δουλέψει τους προηγούμενους μήνες.

Οι συναυλίες αυτές πραγματοποιούνται στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φερραίου 7 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates