Απολογισμός 17ου Μουσικού Μαΐου (26-05-2014)

Απολογισμός του «Μουσικού Μαΐου»

της «Φιλαρμονικής»


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος, για 17η συνεχόμενη χρονιά, οι εκδηλώσεις του «Μουσικού Μαΐου», που διοργανώνεται από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών.

Ένας θεσμός των πολιτισμικών δράσεων της «Φιλαρμονικής» που έχει γίνει αποδεκτός και απαραίτητος στην εν γένει πολιτιστική κίνηση της πόλης μας.  Η φετινή διοργάνωση χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και σημασίας, λόγω της οικονομικής κρίσης και τη βεβαρημένη, γενικότερα, κατάσταση των  πολιτών. Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητο ένα “ευχαριστώ”, εκ μέρους της διοργάνωσης στους συντελεστές που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις, στους φιλόμουσους που δικαίωσαν τις επιλογές μας και στους συνδιοργανωτές που μας εμπιστεύτηκαν.

Ο «Μουσικός Μάϊος» 2014 πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων της Κλασσικής Μουσικής, με την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας και με υποστηρικτή την Κοινοτοπία.

Στις εκδηλώσεις του συμμετείχαν, ο Άκης Μπελεζίνης, ο Γιώργος Σκεύας με την ταινία του «Γυμνά χέρια», ο Ανδρόνικος Καραμπέρης, ο Χρήστος Τσαρούχης, οι Blown’ in the Wind, η Τίνα Ντουφεξιάδου, η Κατερίνα Καραμπάτσα, το Φωνητικό Σύνολο της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, ο Τάσσος Σπηλιωτόπουλος και ο Νίκος Μαυρίδης.

Ο «Μουσικός Μάϊος», με αισιοδοξία και συνέπεια, ανανεώνει το ραντεβού του για το 18ο έτος του.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates