Η Νάντια Μάντζαρη θα διδάξει στη "Φιλαρμονική" (05-09-2016)

Η Νάντια Μάντζαρη

θα διδάξει στη "Φιλαρμονική"

Η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών από την φετινή διδακτική χρονιά υποδέχεται την Νάντια Μάντζαρη στο διδακτικό προσωπικό του Ωδείου. Με αυτόν τον τρόπο εμπλουτίζει την αξιωμένη σχολή Μονωδίας. Με διδακτική εμπειρία και πείρα solist, η Ν. Μάντζαρη θα μεταδώσει τις γνώσεις της κλασσικής παιδείας και θα μυήσει τους σπουδαστές στις αναζητήσεις σχετικά με τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα.

Η Κωνσταντίνα Μάντζαρη γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι πτυχιούχος Ειδικού Αρμονίας, διπλωματούχος Πιάνου και διπλωματούχος Κλασσικού Τραγουδιού. Έχει μελετήσει Κλασσικό Τραγούδι και Ορθοφωνία με τις solist Καχραμάνογλου Φώφη, Σαβινοπούλου Χαρά, Δριβάλλα Τζένη, Κορομάντζου Μαρία, Ικεούτσι Μίσα, Stamataki Mechtild και Μπεζούγλη Αθανασία. Έχει μελετήσει Αναγεννησιακό Τραγούδι με τη Μηνακούλη Έφη. Τελευταία μελετάει Σύγχρονη Μουσική(20ος αιώνας).

Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες με επαγγελματικά φωνητικά σύνολα στην Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία και Κίνα. Ως solist έχει συμμετάσχει σε συναυλίες αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής στην Πάτρα (Πολιτιστική Πρωτεύουσα), στο Αμερικάνικο Κολλέγιο κ.α. Έχει συνεργαστεί με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις Όπερες: "Η επιστροφή της Ελένης" (Θ. Μικρούτσικος), "Aida" (G. Verdi), "Thais" (J. Massenet), "Maria Stuarda" (G. Donizeti), "Η άνοδος και η πτώση της πόλης Μαχαγκόνυ" (K. Weill), "Medea" (L. Cherubini), στην Επίδαυρο και στο έργο "Ορέστεια" του Ι. Ξενάκη στο Μονπελλιέ.

Από το 1998 διδάσκει το μάθημα της Μονωδίας, της Ορθοφωνίας και του Πιάνου στο Αττικό Ωδείο Αθηνών. Από το 1996 είναι μέλος της Χορωδίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αντώνη Κοντογεωργίου. Το 2014 και 2015 οργάνωσε και δίδαξε σε Σεμινάρια Ορθοφωνίας και Φωνητικής στο "Θέατρο ACT". Από το 2013 διδάσκει το μάθημα της Φωνητικής στην Ανώτερη Ιδιωτική Σχολή Δραματικής Τέχνης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας καθώς επίσης και στο Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates