Ρεσιτάλ κιθάρας της Μ. Κουρσάρη (24-11-2018)

PODIUM Νέων Καλλιτεχνών

Ρεσιτάλ Κιθάρας

της Μαρίας Κουρσάρη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018,  ώρα 8.30

Είσοδος ελεύθερη

 

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ κιθάρας στα πλαίσια του θεσμού PODIUM Νέων Καλλιτεχνών, που διοργανώνει για 20 συνεχόμενα χρόνια η Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών. Η Μαρία Κουρσάρη θα ερμηνεύσει έργα των: H. Pursell, L. Brower, N. Koshkin, R. Dyens, Ν. Κυπουργού, Κ. Τζωρζινάκη, Κ. Γρηγορέα, Μ. Ανδρονίκου.

Η Μαρία Κουρσάρη σπούδασε κιθάρα στο Ωδείο Athenaeum κοντά στη Λίζα Ζώη. Στις διπλωματικές της εξετάσεις το 2000 αποφοίτησε με τον βαθμό “Άριστα Παμψηφεί και Α΄ Βραβείο”.
Την ίδια χρονιά διακρίθηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Φεστιβάλ Αρχανών στην Κρήτη. Αργότερα εμπλούτισε τις μουσικές της σπουδές παρακολουθώντας Σεμινάρια γνωστών καλλιτεχνών (R. Dyens, O. Ghiglia, D. Russell, M. Dylla, Γ. Χατζηνίκος).

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Κουαρτέτου Athenaeum το οποίο επί σειρά ετών είχε πολλαπλές δραστηριότητες με εμφανίσεις στην τηλεόραση, σε αίθουσες συναυλιών της Αθήνας και της περιφέρειας καθώς και στις εκδηλώσεις προς τιμήν των Ολυμπιονικών του Σίδνεϋ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Μαρία Κουρσάρη έλαβε μέρος στο 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας της Πάτρας όπου και κατέκτησε το δεύτερο Βραβείο.

Φιλαρμονική Εταιρεία Ωδείο Πατρών
Free Joomla! templates by Engine Templates